En gang leide jeg ut hytta mi, The Fairytale Cottage, til et mann via Airbnb. Han fortalte meg at han skulle fri til kjæresten sin mens de bodde der, så jeg hjalp ham med å kjøpe masse ekstra god mat osv. Frieriet skjedde på nyttårsaften. Jeg spurte om de ville at jeg skulle ta noen forlovelses-bilder fordi jeg trengte å øve, og de sa gladelig ja. Så den dagen de skulle forlate hytta møtte jeg dem og vi hadde det morsomt med å ta bilder.
De neste bildene er ikke ekte forlovelses bilder, men de ble tatt rett etter et ekte bryllup. Brudeparet ville ha noen bilder med dem og brudens flotte hest. Vi hadde ikke planlagt så mye, men vi endte opp med å more oss og fikk mange morsomme bilder. Du kan se en eventyrlig bilde-historie (nå på YouTube) som jeg laget med bildene her.Og nedenfor er noen av bildene med myk fargegradering for en ekstra romantisk følelse. Fortell meg hva slags stil (fargegradering, skarphet osv.) du foretrekker slik at du får bildene akkurat slik du ønsker.
PRISLISTEN

Pakke 1
Forlovelsefotografering, 2 timer   9900,-
Inntil 2 timers fotografering, inkludert 50-60 høyoppløselige, redigerte digitale bilder. 


Betingelser
Dere er hjertelig velkomne på gratis forhåndsmøte for å bli kjent med meg og snakke nærmere om hvilke bilder dere ønsker, hvilken stil dere liker på bildene osv.
Kjøregodtgjørelse er ikke inkludert i pakkene.

Bildene leveres på minnebrikke eller via sky-tjeneste som f.eks. Dropbox eller Google Disk. Bildene er med fri privat bruksrett og er klare for forstørrelser, album osv. 

Jeg ønsker retten til å kunne bruke noen av bildene i egen markedsføring. Dette kan vi snakke mere om på evt. møte.

Det er ingen logo på bildene, men mitt navn og nettsted skal oppgis hvis bildene publiseres. 

Ved bestilling skriver vi en avtale og om du vil kan vi sette opp en oversikt over hvilke «must have» bilder du ønsker. 

Dere blir forhånds-fakturert for kr 1000,- og dette refunderes ikke ved evt. avbestilling. Når avtalen er signert og pengene satt inn, holder jeg av datoen for dere i min kalender.

De ferdige bildene har en leveringstid på ca 4 uker.

Noen gode grunner til å ta forlovelses bilder er at dere blir bedre kjent med fotografen slik at dere kan med sikkerhet si om han/hun kan få være fotografen i bryllupet. Dere blir også litt mere vant til å stå foran kamera. Og ikke minst blir dette fine bilder å se tilbake på. Bildene kan også være fine å bruke i trykksaker til bryllupet!
Tilbake til toppen