Jeg har lyst å bli like god på å ta magiske bilder av barn og dyr som disse fotografene:

Gis Anna

Olga Sokolova

Elena Mikhailova

Jessica Drossin

Elena Shumilova

Olga Gladkova

Lisset Perrier

Elena Grushetskaya

Oksana Voronina

Irina Sokolovskaya

Anka Melnikova

Lubava Komarova

Yulia Tverdova

Dace Jansone

Har du et barn som du tror kan være med på en slik fotoshoot, så si ifra. Har dere også et kjæledyr som kan være med, så er det også fint. Hvis ikke, så kjenner jeg diverse søte hunder som jeg kan høre om kan være med. 
Betingelser:

Jeg må få rettigheter til å publisere bildet (heretter kalt hovedbildet) samt å bruke det i konkurranser o.l. Som takk får du hovedbildet og et bilde til, f.eks. kan jeg ta bilde av hele familien din. Dette må isåfall skje samme dag. Begge bildene leveres ferdig redigert som en digital fil, i såkalt høy oppløsning, som du  kan bruke til å trykke opp stort bilde til veggen, lage takke-kort med, trykke på krus, t-skjorter osv. Dette kan bli fine gaver til familie og venner. Du kan kun bruke bildene til personlig bruk, altså ha selv og dele med familie og venner. Du må også selvsagt gjerne dele bildene i sosiale media, men du har ikke lov å selge de eller å redigere de. Du kan f.eks. ikke bruke et filter på de eller lage en collage med bildene sammen med andre bilder. Og om du legger ut ett eller begge bildene på internett, er det fint om du legger en link til min nettside eller skriver "Fotograf: Rikke Ytteborg".
Jeg ønsker også å kunne filme hele fotograferingen av hovedbildet og å vise hvordan jeg redigerer hovedbildet og legge alt dette ut på YouTube. Dette gjelder kun for hovedbildet. Bildet jeg tar av f.eks. hele familien trenger ikke å bli vist offentlig om dere ikke ønsker dette.
Som forberedelse til fotograferingen, ønsker jeg:

- At barnet har på seg duse, naturfargete klær uten mønstre, tekst osv. Gjerne ensfarget i jordfarger e.l. 
- At ting som snørr under nesa, skitt under neglene osv. fjernes, da det dessverre vil synes på bildet og vil skape mer redigerings arbeide for meg. Så det er viktig at du passer på at alt er rent og pent.
- Ha gjerne med en voksen til, slik at den ene voksne kan være like ved barnet mens den andre personen kan stå like ved meg og hjelpe til med å få barnet (og dyrets) oppmerksomhet rettet mot kamera. 
Ta kontakt om dette høres ut som noe du/dere vil være med på eller om du har noen spørsmål! 
Kontaktinfo finner du nederst på siden.
Tilbake til toppen