Sigurd er sønn av min eldste kusine og jeg ble så glad da jeg fikk muligheten til å ta bilder i Sigurds bryllup. Jeg fulgte de gjennom den vakre dagen fra morgenen da Marte, bruden, fikk sminket seg og ordnet håret, helt til rett før de gikk inn for å spise middag flere timer og tre lokasjoner senere. Jeg tok mange bilder og allerede neste dag fikk de noen slik de hadde noen fine bilder å dele med familie og venner via sosial media. De likte godt bildene og så fram til å se resten. 
De neste dagene brukte jeg på å velge ut resten og redigere bildene (fargegradering, fjerne distraherende ting osv.) og å lage et passordbeskyttet galleri samt å kopiere filene over på en minnepinne som de skulle få. Noen dager senere hadde jeg gleden av å overrekke de personlig alle de ferdig redigerte, høyoppløslige filene og passordet til galleriet.  

Det bildet de ønsket å bruke i takke-kortet, kunne bli enda bedre med litt redigering, for sløret lå ikke så flott på akkurat dette bildet. Så jeg lånte slør fra et av de andre bildene jeg hadde tatt, og ved hjelp av litt "trylling" i photoshop, ble bildet flott nok til å bruke i takke-kortet. 
BEFORE
BEFORE
PROCESS
PROCESS
AFTER
AFTER


Senere laget jeg et bryllups-blad med tekst og noen av bildene fra bryllupet. 
Jeg bruke Adobe InDesign for å lage bladet. For noe av teksten, måtte jeg gjøre research på nettet. Bladet ble trykket hos et trykkeri i Oslo. Vi var alle veldig fornøyde med det. Trykk på bildet under for å bla i bladet!
Det har vært en stor glede å være med på denne reisen!

"Rikke var fotograf i vårt bryllup. Hun er en dyktig fotograf som var med på å skape minnerike opplevelser. Hun er behagelig å ha rundt, har et øye for detaljer og brenner for å ta gode bilder. Vi hadde en tett dialog med henne både før og etter bryllupet, og hun var opptatt av at vi skulle være fornøyd med bildene og komme med tilbakemeldinger på om det var noe vi ønsket å få redigert. Dette gjorde vi, og hun redigerte og fikk det til med glans! Vi er imponerte over hvor dedikert hun er og opptatt av å få de beste bildene. Vi anbefaler Rikke på det sterkeste!"
Hilsen Sigurd og Marte 
Tilbake til toppen