Jeg hjelper gjerne til med å lage takkekort og fotoalbum med bilder jeg har tatt i en konfirmasjon e.l.
Du kan selv være med på å plukke ut hvilke to bilde som brukes i takkekortet og du må gi meg beskjed om antall takkekort.
Jeg ordner resten:
- Lage og bestille takkekort av typen "Stort bilde" fra Fotoknudsen. (Link⤻)
med to bilder og plass til tekst inni. Størrelse 15 x 15 cm. Konvolutter følger med. Det vil stå "Tusen takk!" på forsiden av kortet. Inni vil det være plass til at dere håndskriver tekst selv. Om dere ønsker tekst inni kortet, kan det avtales mot et tillegg i prisen.
- Lage og bestille fotobok av typen "Klassisk Konfirmasjon" fra Fotoknudsen. (Link⤻)
med bilde-omslag og vanlig papirkvalitet. Bildet på omslaget vil være det samme som på takkekortet og teksten vil være navnet på begivenheten, f.eks. "Siri´s konfirmasjon" og på linja under med litt mindre skrift vil det stå datoen for begivenheten. Det vil ikke bli noe tekst inni fotoboka. Dere kan evt. skrive tekst for hånd etterpå, eller mot et tillegg i prisen, sende meg tekst og informasjon om hvor teksten skal være.
Du får muligheten til å sjekke at alt er korrekt, før filene leveres til trykkeriet.
Pris kr 1000,-. *
* I tillegg kommer det som Fotoknudsen tar for trykking og porto. Akkurat hva Fotoknudsen tar, varierer litt, da de pleier å ha kampanjer på ulike produkter til forskjellige tider på året og det kommer også an på hvor mange takkekort og fotobøker du ønsker.
Tilbake til toppen